Vanneste Woonservice

Welkom op de website van Woonservice Vanneste

Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het op maat inrichten van woningen. Samen met u proberen we een plek te creëren waar het aangenaam, gezellig vertoeven is. Al onze projecten behandelen we als uniek en graag geven we u advies voor zowel uw keuken, badkamer, dressing, bibliotheek, bureau, slaapkamer, poolhouse, massieve tafel… Noem maar op! Wij begeleiden u in de keuze van het materiaal en in de afwerking ervan. Bij ons is niets standaard. Meubels maken is voor ons een passie waar kwaliteit voorop staat.
‘Woonservice Vanneste’ staat ook voor “totaalaanneming voor interieurbouw”. Alle onderdelen gaande van sanitair, elektriciteit, vloerbedekking, afwerking wanden e.d. worden met ons besproken. Eens alles besproken is, staan wij in voor een vlotte en goede uitvoering samen met de uitgekozen aannemers. Op die manier maken we het u gemakkelijk en hebt u maar 1 aanspreekpunt.
Op deze website presenteren wij u een paar van onze realisaties. Hebt u interesse, contacteer ons dan vrijblijvend. Wij luisteren graag naar uw wensen en zoeken dan samen naar een origineel ontwerp.